Op werkdagen voor 21:30 besteld,
morgen in huis, ook zaterdaglevering!
Al meer dan 200.000 tevreden klanten
Nr.1 in Nederland, België en Duitsland!
Winnaar Beslist Webshop
Award voor beste service!
 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Gratis advies van een therapeut!
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Alleen de beste producten, uitgebreid getest!
 • Altijd de scherpste prijs!
 • Nr.1 in de Benelux en Duitsland!
 • Voor 21.30 besteld, morgen thuis!
 • Gratis verzending vanaf €50,-
 • Meer dan 35 jaar ervaring!
 • Niet goed, geld terug!
 • Nergens goedkoper!

Artrose nek

Heeft u last van Artrose in uw nek? Een operatie tegen slijtage in uw nek is niet de enige oplossing!

Artrose in de nek wordt ook wel Cervicale Artrose of Cervicale Spondylose genoemd. De nek is een gewricht waarin artrose vaak voorkomt. Dit treedt dan met name op in de nekwervels c5 en c6. Het kraakbeen neemt af in de nek, het slijt als het ware, waardoor de beweeglijkheid enorm wordt beperkt.

Stijfheid en pijn zijn symptomen die het eerst optreden. In een later stadium kunnen en er kleine uitsteeksels (osteofyten) in het bot ontstaan. Die uitsteeksels kunnen gaan drukken op zenuwen waardoor duizeligheid kan optreden en het kan drukken op het ruggenmerg. Dit veroorzaakt tintelingen en/of een doof gevoel in de ledematen. Tevens kan er krachtverlies optreden. 

Een operatie voor deze nek artrose klachten is niet altijd nodig. Artrose nek oefeningen kunnen helpen de nekspieren sterk te houden. Fysiotherapie is ook aan te raden en door het dragen van een nekbrace of nekkraag kunnen nekartrose klachten tevens goed onder controle worden gehouden waardoor uw nek ook in rust de steun krijgt die nodig is.
 

Artrose Nek Brace nodig? Artrosespecialist.nl heeft de beste nekbrace en nekkraag voor artrose!

 Artrose nekbrace of nekkraag voor slijtage nodig? Doordat wij bij Artrosespecialist.nl over het grootste assortiment beschikken dat handmatig geselecteerd is door onze nekspecialisten en uitvoerig is getest in onze praktijken, kunnen wij u de brace of kraag aanbieden die u optimaal ondersteunt bij nekartrose of slijtage aan de nek!
 

Bij Artrosespecialist.nl zijn alle artrose nekbraces handmatig geselecteerd en uitvoerig getest door onze nekspecialisten

Artrosespecialist.nl is een verzameling van therapeuten met meer dan 35 jaar ervaring die nog steeds geloven in het helpen van mensen. Artrosespecialist.nl is namelijk ontstaan uit het feit dat we voor onze eigen patiënten in onze praktijken nooit een site konden vinden waar we gemakkelijk producten konden bestellen om zo onze patiënten optimaal te kunnen helpen.

Onze nekbraces en/of nekkragen voor nekartrose worden handmatig geselecteerd en uitvoerig getest. Zo kwam bij Artrosespecialist.nl de GM Medical Artrose Nekkraag als beste uit de test voor nek artrose (ofwel Cervicale Artrose of Cervicale Spondylose).

  

Artrose nekkraag voor 21.30 uur besteld, artrose nekbrace MORGEN THUIS!
Artrose nek brace niet goed? GELD TERUG! Gratis verzending!

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
per pagina